Wie zijn wij?Stan (l) en Thijs (r)

FestiWalks is in de zomer van 2020 opgericht. Juist, dat was die saaie zomer zonder festivals vanwege het coronavirus. Hevig verlangend naar festivals bedachten we hoe vet het zou zijn om vanuit huis toch op een festival rond te kunnen lopen. Het idee voor FestiWalks was geboren.

Met het vernieuwende 360 graden perspectief word je vanuit je huiskamer volledig in het festival gezogen. Kijk rond met je mobiele telefoon, tablet of VR-bril en waan je in een realistische festivalomgeving.

De creatievelingen achter FestiWalks zijn Stan (24) en Thijs (26), festivalfans in hart en nieren. Elke zomer zijn we op vele festivals te vinden. Lekker weer, prachtige stages en gelukkige mensen. Wat is er nou mooier dan dit alles vastleggen (en ondertussen stiekem ook nog van je favoriete DJ genieten)? Met een gedeelde passie voor media en een enthousiaste drive zijn we tegenwoordig op vele festivals te vinden om awesome 360-graden foto's en video's te schieten.

Wat doen we?

We realiseren virtuele festivaltours en video’s in een 360 graden perspectief. Zo’n tour noemen we een FestiWalk. De 360-graden omgeving biedt een compleet nieuwe ervaring en je waant je op deze manier écht op een festival. Het is mogelijk om rond te lopen over het festivalterrein en zo alle stages en bijzondere plekken te bekijken. Maar goed, genoeg geluld, open snel een FestiWalk en ervaar het zelf!

Voor organisatoren

Ben je een festivalorganisator en enthousiast geworden? Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Info speciaal voor evenementorganisatoren